Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (2.77 secunde)
Deoarece noul pachet salarial intrat in vigoare de la 1 ianuarie, cuprinzand majorari salariale sau acordarea unui anumit numar de salarii in momentul pensionarii sau al producerii unor accidente de munca, nu a fost inregistrat la Directia de Munca, acordarea acestor drepturi este la latitudinea administratiei.
Campania de controale in domeniul confectiilor a fost demarata ca urmare a numarului mare de persoane care muncesc la negru si a numeroaselor accidente de munca inregistrate la nivel national, judetul nostru nefiind in aceasta situatie.
In prezent, aproape 40% din reteaua de cale ferata si peste 60% din numarul total de poduri si podete au depasit termenul limita la care ar fi trebuit reparate, situatie care sporeste riscul producerii de accidente.
Mai multe scutere si motociclete pe strazi inseamna, din pacate, si mai multe accidente in care sunt implicati soferii pe doua roti.
Neglijand aceste instalatii pot avea loc accidente foarte grave. Numarul scolilor din judetul Constanta care nu sunt autorizate de catre ISCIR este aproximativ egal cu cel din Tulcea", a mai spus Nedelcu.
Profesionisti de doi bani, sub conducerea carora mor oameni în accidente de munca. Sunt sparte strazi abia asfaltate, ramân cartiere întregi fara apa potabila, sunt racordate la sistem vile cu piscine ai caror proprietari achita consumul la pausal sau deloc.
Autorizarea centralelor termice este foarte importanta. Neglijand aceste instalatii pot avea loc accidente foarte grave", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, unul dintre inspectorii ISCIR.
Sindicalistii au solicitat largirea gamei de drepturi de care beneficiaza siderurgistii pe baza asigurarii pe care a incheiat-o admnistratia, astfel incat acestia sa fie asigurati si pentru unele accidente de munca sau boli.
Daca la asigurarile de tip CASCO majoritatea asiguratorilor nu au o profitabilitate maxima, din cauza riscului mare si producerii acestuia (accidente rutiere), la asigurarile de viata riscurile se produc foarte rar, iar companiile de asigurari au profituri bune.
Din aceste motive, in cadrul intalnirii de ieri reprezentantii administratiei au solicitat concursul sindicatelor pentru protejarea utilajelor, prevenirea si inlaturarea furturilor, a actelor de indisciplina astfel incat sa nu se intregistreze accidente de munca iar patrimoniul societatii sa nu fie pagubit.
Prezenta noastra nu este o noutate pentru elevi, dar astazi, dupa discutiile din clasa, ne-am dus impreuna in Oraselul Copiilor, pentru a-i comemora pe cei ucisi in accidente rutiere", a declarat agentul-sef Sorin Secara din cadrul Politiei de Proximitate.
"Inchiderea si ecologizarea suprafetelor afectate reprezinta un proces complex care are ca principal scop punerea in siguranta a iazurilor de decantare si a celorlalte depozite de deseuri miniere purtatoare de substante periculoase, securizarea minelor subterane, refacerea factorilor de mediu si diminuarea riscurilor de producere a unor accidente cu efecte majore pentru comunitatilor locale sau cu impact transfrontalier", potrivit reprezentantilor ministerului de resort.
Numai ca acestea nu sunt singurele criterii care conteaza cand vine vorba de numarul de accidente rutiere, iar Serviciul Politiei Rutiere (SPR) sustine ca situatia nu este nici atat de simpla, nici atat de neagra in Dolj.
Explicatii pot fi multe. Poate din cauza vremii din ultima perioada s-a circulat mai putin si nu au fost accidente", a declarat Dumitrescu.
La cuantumul sprijinului, care nu poate depasi valoarea creditului ipotecar contractat, se ia in calcul numai valoarea locuintei, fara a cuprinde cheltuielile pentru obtinerea si amenajarea terenului, pentru asigurarea utilitatilor, garajelor si anexelor gospodaresti.Cine poate obtine acesti baniDe acest sprijin pot beneficia tinerii care la data contractarii locuintei au pana in 35 de ani si persoanele sau familiile ramase fara adapost in urma avarierii grave sau distrugerii locuintelor proprii din cauza unor calamitati naturale sau a unor dezastre ori accidente de care nu se fac vinovate.
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
) este data la care orice firma poate accesa fonduri pentru angajarea de noi oameni, formarea profesionala a celor care au deja un loc de munca si pentru imbunatatirea conditiilor de munca, astfel incat sa diminuam riscul de accidente si imbolnaviri profesionale", a declarat Sarbu.
Ministrul muncii, Marian Sarbu, estimeaza ca din finantarile provenite de la Uniunea Europeana ar putea fi subventionate salariile a peste 15.000 de nou-angajati si ca aproximativ 100.000 de persoane ar putea beneficia de programe de imbunatatire a formarii profesionale."Astazi este data la care orice firma poate accesa fonduri pentru angajarea de nou-salariati, pentru formarea profesionala a celor care au deja un loc de munca si pentru imbunatatirea conditiilor de munca, astfel incat sa diminuam riscul de accidente si imbolnaviri profesionale", a declarat Sarbu.
Prin contri-butii sociale datorate de angajatori se intelege contributia de asigurari sociale, contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, contributia pentru asigurari sociale de sanatate si contributia de asigurari pentru somaj.
Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana la numarul de kilometri de autostrazi si pe primul loc la numarul de accidente rutiere grave, soldate cu circa 3.000 de morti anual pe sosele.
google-analytics.com